nuffnang ads

Wednesday, October 21, 2009

Cara-cara meletak trademark/watermark/copyright pada gambo

Setelah meng'hop'2 blog orang maka pagi ni terjumpa la satu blog yang menerangkan cara2 utk membuat trademark pada gambo yang nak di upload kat blog..sila lawat blog Yatie Chomeyl..ni bukan ape gara2 ade orang yang agaknya "jiwa sakit" suka mengambil hak orang lain atas kepentingan diri sendiri..sumenye boleh di baca di blog ini ..tapi blog tu pun die dah delete sebab dah tak tahan dgn maki hamun semua orang yg marah dgn dia agaknya..so rasenya tak perlu la aku terangkan cara2nya kot sebab korang boleh terjah blog yang aku dah link kan di atas..

Sebenarnye aku dah lame mencari tutorial cara2 membuat trademark ni and lastly jumpa jugak dlm blog Yatie Chomeyl..mekasih pada Yatie Chomeyl atas penerangan yang diberikan..

No comments:

Post a Comment

Sila2kan la komeng kalo sudi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails