nuffnang ads

Thursday, May 5, 2011

Kek Comot!

Ahahahaha...kenape aku gelak? Sebab first time dalam idup, aku decorate kek...huhu...macam tak pecaye aku boleh buat even roper die macam hape-hape tah...



Tau dak dah 17 taun aku meninggalkan bidang baking-baking ni...dulu mase muda remaja time sekoloh-sekoloh dulu asal nak raye jek rajin beno tunjuk bakat buat biskutla, kek la macam-macam...ye lah semua bahan mak aku dah sediakan, tugas aku cuma buat...hasilnye, biskut ber'molo-molo......hahaha...paham dok molo tu ape? hik hik....molo tu adalah bekas kuih raya tu ala yang orang jual-jual biskut raya dalam bekas tu...alaa yang tu laaaa....heheh.....senang cakap, bertin-tin la hasil biskut tu...hohoh....kek pulak dua tiga bijik.....hehe...eh, tak banyak ke?...errrr..........

Korang nak gelak, gelak ah, tak kisah.....kek pun dok atas tudung piuk je...kui kui kui....sebab eksaited nak ambik gambo nak tunjuk kat korang yang aku pandai decorate kek....pandailah sangat.....yang pasti kek comot!...hahahaha....pulok tu ambik dengan kamera hp jek memanglah tak cantik gambonye...kalo guna kamera DSLR kompem cantek kannnn????...hihi....

Sebenonye aku buat kek tu kunun nak celeberate besday mak aku, besday aku dan adik-adik aku....kunun....sekali adik haku yang sorang tu dah nak balik KL so terpaksa la die potong dulu nak ambik sikit bawak bekal bole makan dalam bas...katenye...hekz hekzzz.....dah, tak jadi la celeberate potong kek reramai.......kekdahnyeeeee....

4 comments:

  1. hee.. kek tu msti sedap, dlu mse kecik2 malas nk bake.. skrg, klu ade time mesti rasa nk buat kek.. n mgsa adalah abg2 and parents, utk rasa kek tu.. wahaha

    ReplyDelete
  2. Not any nuts nuts.
    Beans wrapped the teak.
    Do not come any future.
    Come take heart desires.

    A friendly greeting ....
    Thank you
    travel virtual pilgrimage "

    Ponn .. Ponn.Ponn ,=====, o00o ..
    / / __l_l_, \ ____ \, __
    l_ --- \ _l__l --- [] lllllll []
    _ (O )_)__( o o-)_)___ )_)--
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "Between you and me
    This blog is as an intermediary "
    http://kroolkhamsah92.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. mesti sedap kek ni kan! :)

    ReplyDelete
  4. hehe....tekak sendiri rase sedap aje..org lain rase taktaula sedap ke idak...hihi...

    ReplyDelete

Sila2kan la komeng kalo sudi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails